Camera supraveghere cu card -

Camera Supraveghere Cu Card


Camera DVR DB801B Camera de supraveghere cu inregistrare pe card micro SD ( sistem supraveghere complet ) Inregistrare VGA 640x480 sau CIF 358x288 Foarte usor de utilizat.Partea din fata se. Camera de supraveghere de interior cu senzor detectie miscare si senzori infrarosu pentru zi si noapte cu sistem PAL este solutia perfecta pentru casa, biroul, garajul, magazinul sau afacerea ta. La eMAG, ești liber să alegi din milioane de produse și branduri de top la prețuri avantajoase ⭐ Camera Supraveghere Cu Card. Specificatii:-Inregistrare VGA 640x480 sau CIF 358x288 Preturi si oferta de produse din gama camera supraveghere card din toate magazinele online din Romania. Camera de supraveghere de interior cu senzor detectie miscare si senzori infrarosu pentru zi si noapte cu sistem PAL este solutia perfecta pentru camera supraveghere cu card casa, biroul, garajul, magazinul sau afacerea ta. Camera supraveghere IP wireless Vstarcam C38S, 2 MP, IR 10 m, 4 mm, slot card, microfon, detectie miscare, detectie planset La comanda zynga poker chips Pret normal: 245 00 lei. Pentru a utiliza aceasta camera este suficient sa o conectati la o sursa de curent dupa care o amplasati in locatia care doriti sa o joc game of thrones supravegheati. Ai căutat camera supraveghere cu card.


Camera Supraveghere Cu Card. 399,00 Lei 254,99 Lei. Camera de guvernatorul poker 2 supraveghere video IP wireless mobila cu stocare pe SD Card (max 32 G) cu infrarosu pentru vedere pe timp de noapte si vizualizare de pe Browser sau telefon mobil compatibila ONVIF 2.0 Co…. Alimentatorul are iesire USB, se poate conecta atat. Preturi si oferta de produse din gama camera supraveghere cu card din toate magazinele online din Romania. Camera de supraveghere cu inregistrare pe card micro SD. Camera de supraveghere IP Wireless HD cu panou solar HD 1080P/2MP, PIR Motion Alarm, Two Way Audio, IR Night Vision Waterproof IP66, Support WiFi/Cloud/TF Card, Solar Powered, Built-in Lithium Battery Produsul necesita conexiune la internet acolo unde este montata pentru a camera supraveghere cu card transmite imagini catre. Camera de Supraveghere Video Interior/Exterior, metalica cu Infrarosu si Inregistrare pe Card MicroSD este solutia de securitate ideala pentru locuinta, biroul, garajul, magazinul sau afacerea dumneavoastra. Camera Supraveghere Cu Card.


Camera supraveghere interior IP WIFI cu 2 lentile Optimus AT 3612, full HD, 3.6mm 8mm, autourmarire, comunicare bidirecionala. detalii-+ Adauga in cos. Camera supraveghere IP wireless Vstarcam C38S, 2 MP, IR 10 m, 4 mm, slot camera supraveghere cu card card, microfon, detectie miscare, detectie planset La comanda Pret normal: 245 00 lei. 69,99 Lei 54,99 Lei. Specificatii:-Inregistrare VGA 640x480 sau CIF 358x288. detalii-+ Adauga in cos -36%. Indiferent ca ai nevoie de o astfel de camera supraveghere IP pentru a iti.


Camera Supraveghere Interior Cu Inregistrare Pe Card, Camera supraveghere, suport card micro SD, conectivitate USB, Camera de supraveghere cu inregistrare camera supraveghere cu card pe card USB-DB901B. Acces de la distanță, de oriunde, oricând de pe mobil- Imagine HD 720p- Stocare pe Card SD- Protocol ONVIF.- Carcasă metalică cu protecție IP66- Filtru IR-CU. 399,00 Lei 254,99 Lei. detalii-+ Adauga in cos.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *